Regiohockey Indoor


Voor O12 jeugd van Alkmaarsche MHC, MHC Heerhugowaard, MHC Castricum, HV de Terriers, SMHC Magnus, MHC Uitgeest, BHC Overbos, HC Spaarndam, ZHC de Kraaien, WMHC Hoorn, HSC Hermes, MHC Purmerend en K.H.C. Strawberries.

In het najaar van 2022 zijn wij gestart met een nieuw initiatief voor het zaalhockey in de regio. Inmiddels hebben we zes geslaagde clinics verzorgd in de herfst- en kerstvakantie. In 2023 gaan wij het Regiohockey indoor verder uitbreiden. De clinics staan onder leiding van kundige trainers en bevatten veel leuke en uitdagende oefeningen.  Wij proberen de opzet zo laagdrempelig mogelijk te houden, iedereen in deze leeftijdscategorie is welkom.

Wie zijn wij?

Wij, Ray van der Klis en Jisse Waasdorp, zijn al jaren actief als hockeytrainer- en coach in onze regio en hebben op alle niveaus van jongste jeugd tot hoofdklasse hockey spelers en speelsters begeleid. Wij dragen het hockey in onze regio een warm hart toe en hebben in 2022 een start gemaakt met REGIOHOCKEY. Binnen dit initiatief organiseren wij overkoepelende hockeyevenementen om hockeyers en clubs dichter bij elkaar te brengen.

Waar en wanneer?

  • Agenda 2023 volgt.

Kosten en inschrijven: De kosten bedragen € 10,00 per training, kinderen kunnen meerdere trainingen meedoen. Bij overweldigend animo behouden wij ons het recht voor om de plekken te verdelen.

Toekomst

Het is onze bedoeling om dit initiatief de komende jaren te laten groeien en wij zijn dan ook voornemens om vanuit de groep deelnemende kinderen in deze periode voor de winter van 2023/2024 enthousiaste hockeyers uit te nodigen voor een blok van extra zaaltrainingen naast de clubtrainingen. Tevens zullen wij gaan deelnemen aan de zaalcompetitie met een jongens en een meisjesteam.